Bu Blogda Ara

19 Ekim 2012 Cuma

Abraham Lincoln: Vampir Avcısı/ Karanlıkla Savaşanlar

Yazar Seth Grahame-Smith'in aynı isimli romanından uyarlanan "Abraham Lincoln: Vampir Avcısı" filminin ilk dakikalarında tereddütlü acabalarımın fısıltısını duydum. Adından dolayı "sıradan bir aksiyon, korku, fantastik film olmamalı" diye düşündüm.  Günümüzde ifade özgürlüğünü edepsizliğe vardırmak sık rastlanılır oldu bu yüzdendi tereddütüm.   Sonra, kısa sürede tüm süphelerim dağıldı ve zaman hızla geçip  film bitti.   Jeneriği ekranda akarken "isterdim ki  Atatürk için yapılmış olsun..." dedim...   Kimbilir, belki çocukça bir tepki, lakin hala aynı fikirdeyim.
İyi seyirler...



Merak edenlere:

Abraham Lincoln hakkında

2 yorum:

  1. Çok çok merak ettim...Abraham Lincoln'ün vampir avcıları ile ne ilgisi olabilir diyor insan! Jeneriğe bakınca iyice şaşırdım, gerçek mi, kurgu mu ama onu anlayamadım, yani adam gerçekten vampirlerle mi mücadele etmiş? Hoş Amerikan başkanları hep vampir Lincoln'ü de bu yüzden mi öldürdüler dedim içimden...Bush ve Obama vampir kesin zaten:))çok çok meraklandım haber verdiğin için tanıtım için çok teşekkürler..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hikayede vampirlere karşı bir savaş var, aslında "ince ayar" burada: kan emicileri tarih ve günümüzde eksik değiller. Görülecek bir film bence.

      Sil