Bu Blogda Ara

4 Ocak 2013 Cuma

Yürekteki Aşk

Günler  yine birbirinin aynı, oysa zamanın en son halkasıydı Yeni yıl, şaka gibi;  yine  aynı düzenin, aynı çarkın içindeyiz.  Darmadağın vitrinler, klasikleşen  yeni  yıl zamları, birbirinin tekrarı trajediler ve komediler,  ertelenen piyango bileti umutları, yenilenen ajandalar, takvimler: insan hayatının her mevsiminde  yaşananlar.  Ufacık, kısacık, neşeli bir  molaydı  yanıbaşımızdan gelip geçen, içinde olanlara, dışında kalanlara  selam veren...  İster kutlansın, ister  dışlansın hepimiz aynı eşiği atladık; yılların  2013'ündeyiz.

Hoşgeldin Yeni Yıl!.. Sağlık ile, huzur ile, savaşsız, kavgasız hatta inşallah!.. siyasetsiz, İnsanca yaşanacak  hayırlı bir yıl olursun.  Belki bir mucize olur da  bu muhteşem ülke, Atatürk'ün önderliğinde yoklukta ve savaşta, tüm imkansızlıklara rağmen  birlik ve Büyük olmayı başardığı gibi, Büyük Türkiye tahtına  layıkıyla oturur  yeniden...  Belki bir mucize daha olur da hep sözü edilen, özlenen, anlatılan ve anlatılamayan muhteşem Türk'lüğün  hakkını gerçekten  verebiliriz yeniden.  Gurur, hırs ve  kibir çekişmelerini bırakıp,  bu ülke onurlu, başı dik, zihni ve varlığı özgür, vatan aşkı ile kenetlenir yeniden...   
Umut etmek için çok sebebi var insanın ve bir tek sebebi: yürekteki Aşk...

eylül

Bir film sahnesi paylaşmak istedim;
"V For Vendetta" , 2006 yılında gösterime giren ABD-Almanya yapımı bir film.  Hikaye geleceğin İngiltere'sinde  geçer.... Konusu hakkında  bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder